HTML

Péterfyrkák

Friss topikok

Címkék

Horváth Anna: Álmomban

2017.03.30. 17:32 Péterfy

     A gyerekek már nagyon várták a tavaszi szünetet. Napközben mindenki a szünidőről ábrándozott.

            Panna arra gondolt, hogy elmennek majd a nagymamájához és együtt ünneplik a húsvétot. Ádám már látta magát, amint a hullámvasúton ül és a fergeteges élmény után vattacukrot habzsol. Nóri a rajzán egy erdőben sétált, körülötte mindenűtt tavaszi virágok pompáztak. Bence a barátjának mesélt a terveiről:- Elutazunk Hévízre, ott fogunk fürdeni, aztán kirándulunk a Bakonyban. Réka már nagyon várta, hogy megnyisson a szülei cukrászdája, hiszen őt kérték meg, hogy vágja át a szalagot. Dalma a kedvenc sorozatait akarta megnézni. Én azt terveztem, hogy…

            Hirtelen éles hang szakította meg a csendet. Kicsengettek. Az osztály már üres volt, egyedül ültem a padban. Ébresztő, kezdődjék a szünidő!

images_2.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://peterfyrkak.blog.hu/api/trackback/id/tr6512388173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása