HTML

Péterfyrkák

Friss topikok

Címkék

Boldog új évet!

2018.01.10. 21:31 Péterfy

ev.jpg

 Jó lenne, ha olyan tulajdonsággal rendelkeznénk, mint a jövőbelátás. Nem érne semmi váratlanul, tudnánk, hogy mivel ajándékoznak meg az ünnepek alkalmából, és persze minden dolgozatban tudnánk a tökéletes választ.

 Remélem ebben az évben minden teljesülni fog amit szeretnék. A tanév végi kitűnő bizonyítvány, a jó eredmény a versenyeken, a pihenésben gazdag szünetek és az izgalmas kirándulások. Alig várom már az idei új mozifilmeket. Bízok benne, hogy a forgatókönyv írók izgalmasabbnál izgalmasabb történeteket írnak a filmekhez.

 Ha jobban belegondolok, nem is kéne látnoki képesség. Akkor semmi izgalmas nem történne az életben. Izgatottan várom az új év rejtelmeit.

Sikerekben gazdag, boldog új esztendőt kívánok mindenkinek!

 

Interjúk

Kíváncsiak voltunk arra, hogy az emberek mit remélnek ettől az évtől. Gyerektől, felnőttől megkérdeztük : Mit vár 2018-tól? Sokszínű és egyedi válaszokat kaptunk, de mindegyikben szerepelt az egészség szó.

A legtöbb tanulótól ilyen válaszokat kaptunk: ne történjen semmi rossz, ne legyen annyi tanulnivaló, jó egészség, ne legyen veszekedés, a barátok béküljenek ki. A legaranyosabb válasz is megszületett: Jó focista szeretnék lenni!

A felnőttek ezt mondták: békesség, legyen mindenki egészséges, összetartsanak a családok, az embereknek legyen munkája, gazdagság, sikerüljenek a célok és a tervek, nyugodt országot, ahol jó élni és dolgozni. A legkülönlegesebb válasz ez volt: Sikerüljön a lányom érettségije és a felvételije.  

Horváth Anna

Új év, mindenki kívánhat valamit. 2018-tól is sokat várunk el, mint ahogy a többi évtől is. Én például szerencsésebb évet kívánok magamnak és mindenkinek, mint a tavalyi volt. De sokan kívánnak családjuknak, barátaiknak egészséget, boldogságot. Nem maradhat ki, hogy valaki szeretné kedvenc elfoglaltságát, szenvedélyét fejleszteni. A fiatalabbak körében a kevesebb, könnyebb tanulnivaló jellemző, az idősebbek céljaik eléréséért küzdenek.  Ahány ember, annyi kívánság. Ki tudja, mit hoz 2018?

Bányai Blanka

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://peterfyrkak.blog.hu/api/trackback/id/tr3313565211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása