HTML

Péterfyrkák

Friss topikok

Címkék

Bolyai Matemetika Csapatverseny' 2012

2012.10.25. 16:46 Péterfy

Bolyai Matematika Csapatverseny

Ma délután Zalaegerszegen iskolánk tanulói részt vettek a Bolyai Matemetika Csapatverseny  megyei fordulójának eredményhirdetésén. A harmadikasok csapata a díjazottak között szerepelt.

"Az összedolgozás képessége az egyik legnagyobb érték az életben."

A Bolyai Matematika Csapatverseny középiskolai tanárok kezdeményezésére, először 2004 őszén került megrendezésre Budapest I-II-III. kerületében, 5-8. osztályos diákok évfolyamonként szerveződő 4 fős csapatai számára. A következő években a főváros további körzetei és vidéki megyék, valamint a 3-4. osztályosok is csatlakoztak.

A 2012/2013. tanévben a versenyt az egész ország, valamint Kovászna és Hargita megye területén hirdették meg, 3-8. osztályos tanulók évfolyamonkénti 4 fős csapatainak, megyei/körzeti írásbeli forduló, majd Kárpát-medencei (írásbeli és szóbeli) döntő formájában.

Iskolánk díjazott csapata: 3. évfolyam Törpölő Törpök

(Kőrösi Csoma Sándor - Péterfy Sándor Általános Iskola Tagintézmény) Nagykanizsa

6.helyezett:

Sánta Fanni
Zadravecz Máté
Kálovics Eszter
Plöchl Barnabás

Díjazott felkészítő tanáraik: Őri Sándorné, Balázs Margit

Gratulálunk!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://peterfyrkak.blog.hu/api/trackback/id/tr604869927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása