HTML

Péterfyrkák

Friss topikok

Címkék

Farsang van, farsang van....

2013.01.21. 14:31 Péterfy

A vízkereszttől húshagyókeddig tartó időszak a farsang ideje.Nagy izgalomban van a világ, jelmezt vásárolnak vagy készítenek az emberek.A farsang egy bolondos ünnep, ezért öltöznek be a bálozók. A mi iskolánkban úgy ünnepelünk, hogy tartunk külön alsós és felsős farsangi bált. Én az idei bálon angyal leszek. A jelmezesek felvonulnak egy színpadon, a zsüri pedig szavaz ránk.

Kotnyek Gabriella 3.b

Iskolánkban ismét megrendezésre kerül a farsangi bál. Idén február elsején bulizhatjuk ki magunkat. Én még nem tudom, hogy minek öltözök. Az is lehet, hogy nem öltözök be. De ettől még a farsang az farsang! Remélem, hogy az idén a tombolán nem "Körömstúdió kedvezményt" nyerek! :) De a tombolán kívül még sok-sok játék vár a tél búcsúztatóira.

Lendvai Kristóf 4.b

Február 1-jén 4-től 7-ig farsangi bál lesz az iskolánkban. A belépő ára 200Ft. Lesz tombola, zsákbamacska, többféle játék. A jelmezes felvonulást az elsősök kezdik, majd a nagyobbak folytatják.Az ebédlőben lesz inni-és ennivaló, sütemény és szendvics.Mindenkit szeretettel várunk!

Kotnyek Gabriella 3.b

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://peterfyrkak.blog.hu/api/trackback/id/tr525028922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása