HTML

Péterfyrkák

Friss topikok

Címkék

A felelős állattartásért-a CERBEROS kutyaiskola bemutatója

2013.05.24. 19:38 Péterfy

dscf1249_1369417093.JPG_100x75

Cerberos Kutyaiskola

   

"Becsüld meg a kutyát, házadnak hű őrét, rossz emberek haragos űzőjét"

Cerberos logoA Cerberos Kutyaiskola immár hat esztendeje működik a főváros X. és XVI. kerületének határán. Elsősorban viselkedés-problémás, antiszociális ebekkel foglalkozik. Kiképzőik sok éves tapasztalattal rendelkeznek ezen a téren.

A menhelyekre tíz kutyából hármat azért adnak be, mert megharapott valakit, vagy csak kezelhetetlen. Mivel ez a zavar általában tanult hibás viselkedésforma, a kutyák 98%-ánál a gazdák együttműködésével jelentős javulás érhető el. Céljuk, hogy munkájukkal csökkentsék a kutyatámadások számát, s hogy a kutyák élhetőkké - együtt élésre alkalmassá váljanak. Jelentős azon ebek száma is, amelyek ezáltal menekültek meg attól, hogy az amúgy is zsúfolt menhelyek egyikén, netán az utcán – veszélyeztetve embereket és állatokat – vagy injekció által fejezzék be életüket.
Olyan szakemberek fogtak össze, akik szeretnék, ha Magyarországon is beszélhetnénk kulturált állattartásról. Van közöttünk kiképző, állatorvos, kutyakozmetikus, viselkedési szaktanácsadó... Klubtagjaik szabadidejükben menhelyeken, gyepmesteri telepeken segítik az ottani önkéntesek munkáját.
2012-ben nyílt meg nagykanizsai iskolájuk. Így már az ország öt pontján megtalálhatóak!

Nagykanizsán is várnak minden tanulni vágyó kutyát és gazdit! Az engedelmes tanfolyamok 6 hetes periódusokban indulnak. A szocializációs, rehabilitációs foglalkozásra és a kutyaóvodára a csatlakozás folyamatos.

Kiképzők: Angyal Zsolt, Fazekas Szilvia, Papp Nikoletta, Varga Zsolt, Vékony Katalin

Elérhetőség:
Angyal Zsolt 
Cím: Nagykanizsa, Ady Endre u.
Tel: 06 70 619 1401, 06 70 620 65 76
Jelentkezés: 
nagykanizsa@cerberoskutyaiskola.hu

Forrás: http://cerberoskutyaiskola.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=14&Itemid=37

A nagykanizsai Cerberos Kutyaiskola képviselői kutyáikkal együtt 2013. május 22-én iskolánkban jártak és "Felelős állattartás" címmel tartottak bemutatkozó előadást.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://peterfyrkak.blog.hu/api/trackback/id/tr985316633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása