HTML

Péterfyrkák

Friss topikok

Címkék

Horváth Anna :Ügyesek

2017.12.04. 07:33 Péterfy

Az iskolánkban sokan indulnak különböző tanulmányi versenyeken, más-más tantárgyból. Mi négy negyedik osztályos tanulót kérdeztünk ezekről.

 Zita, Zsombor, Dávid és Tamás már sok éve versenyeznek együtt csapatként. Matematika és magyar nyelvűben is részt vettek már. Kiváló eredményeket értek el. Az osztály is gratulált nekik, és velük örültek. A jutalmat előbb kemény munka előzte meg. Rengeteg felkészülőre jártak és feladatlapokat oldottak meg. Elárulták nekünk gyenge pontjukat is. A szöveges feladat és a táblázat bizonyul nehezebbnek és okoz fejtörést, de az elszámolást is nehéz elkerülni. Szeretnek a kezükbe venni egy jó könyvet, amiben elmerülhetnek. A sportot is fontosnak tartják. Kosárlabdát, focit és kézit játszanak külön-külön. Egyikük még úszni is jár. Másban is megmutatják tehetségüket. Például az egyik színjátszóra jár, a másik pedig újságíróra.

 Nagyon sokszínű és kedves gyerekek, de legfőképpen ÜGYESEK!     

Cserfő Zita,Bíró Dávid, Perényi Tamás,Smolcz Zsombor 4. a osztályos tanulók a Bolyai Anyanyelvi Csapatversenyen 9. a Bolyai Matematikaversenyen 11. helyezést értek el. 

23622113_1657312927646683_4070526057988078660_n.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://peterfyrkak.blog.hu/api/trackback/id/tr7613423915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása