HTML

Péterfyrkák

Friss topikok

Címkék

Szabó Izabella: Egy hétvégém Budapesten

2023.03.26. 16:21 Péterfy

   A múlt hétvégét a családommal Budapesten töltöttük. A keresztszüleimet látogattuk meg, akik a fővárosban élnek. 

   Csütörtökön Fradi-Leverkusen meccsen voltunk. Pénteken kirándultunk a belvárosban. Elmentünk a Budán található Sziklatemplomba, sétáltunk a Duna-parton, aztán kerestünk egy palacsintázót, ahol kellemesen megebédeltünk. Az étkezés után az 1-es metróval eljutottunk a Városligetbe. Egy lépcsősoron felsétáltunk a Néprajzi Múzeum tetejére, onnan megcsodáltuk a kilátást. A múzeumtól nem messze található a Magyar Zene Háza. Mielőtt beléptünk a kiállításra, kaptunk egy fejhallgatót, amin meg tudtuk hallgatni az érdekes információkat a kiállítás tárgyairól. Szombaton a Minipoliszba látogattunk, ahol ki lehetett próbálni különböző szakmákat. Onnan a 26-os busszal eljutottunk a Margitszigetre, ahol nagyot sétáltunk, nézelődtünk. Hazamentünk egyet pihenni, és 6 óra körül ellátogattunk egy koncertre. Vasárnap busszal érkeztünk haza az esti órákban.

   Nagyon tetszett ez a kirándulás, bármikor szívesen megismételném. Örömmel tölt el, hogy találkozhattam a rokonaimmal, illetve fővárosunk nevezetességeihez is érdemes volt ellátogatnom.

img_1679059600559.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://peterfyrkak.blog.hu/api/trackback/id/tr8718080948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása