HTML

Péterfyrkák

Friss topikok

Címkék

Jankovics Dalma: Könyvajánló: Varázslatos állatbirodalom

2021.02.09. 13:27 Péterfy

   Az egyik kedvenc könyvsorozatomat, a Varázslatos állatbirodalom című könyveket fogom ajánlani nektek. Jelenleg a 26. könyv jelent meg, mely mind különböző történetet ír le, és folyamatosan bővül a kínálat. 

   Kezdetben a nővérem kezdte el olvasni, a www.moly.hu oldalon pedig utána olvastam a könyveknek, és a vélemények alapján felkeltette az érdeklődésemet. A két főhős Luca és Lili, akik különböző kalandokat élnek át a történetek során. A főgonosz Grizelda, a boszorkány, vele kell megküzdeniük különböző állatok segítségével.

   Melegen ajánlom elolvasásra a könyveket, remélem nektek is annyira fog tetszeni, mint nekem! A moly.hu internetes oldalon pedig inspirálódni tudtok, véleményeket, ajánlásokat olvasni a könyvekkel kapcsolatban. 

925583_3.jpg

6586355_5.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://peterfyrkak.blog.hu/api/trackback/id/tr2516421280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása