HTML

Péterfyrkák

Friss topikok

Címkék

Tóth Réka: Az én nyaram

2021.09.16. 17:05 Péterfy

   Azzal kezdődött a nyaram, hogy az egyik osztálytársam nálam aludt. Nagyon jól éreztük magunkat. Este chipset ettünk, és sokáig fent voltunk. Sokszor elment az áram, akkor mindig sikítottunk. Napközben vízibomba csatáztunk, és elmentünk fagyizni is.
    A nagytesóm nyár elején elment egy egyhetes rendőrségi táborba. Miután hazaért, néhány nappal később mentünk a legjobb barátnőm szülinapjára. Ott medencéztünk, sokat játszottunk. Aznap ott is aludtam náluk a húgommal. Mielőtt haza mentünk, ettünk házi készítésű fagyit, amit a barinőm anyukája csinált. A medencében szolgálták fel nekünk kehelyben. Pancsolás közben finomabb!
    Voltunk strandon is sokat, például amikor a tesóm haverját vittük, akkor esőben strandoltunk, mert nem voltunk hajlandóak kimenni a vízből.
    A szülinapom augusztus közepén volt, ahova meghívtam 2 barátnőmet is. Miután elmentek a lányok, néhány napig beteg voltam. 
    A nyári szünet utolsó hetében a bátyám ismét elment 1 hétre, honvédségi táborba. Azon a héten a legjobb barátnőm nálunk aludhatott két éjszakát is. Egyik nap elmentünk vele a Balatonhoz, ahol nagyon jól éreztük magunkat, még filmet is forgattunk.
     Nekem nagyon jól telt a vakáció. Ti mivel töltöttétek?
vakacio-01-1024x576.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://peterfyrkak.blog.hu/api/trackback/id/tr3016691020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása