HTML

Péterfyrkák

Friss topikok

Címkék

Tóth Réka: A szigligeti kirándulás

2021.10.17. 17:13 Péterfy

    A szigligeti kirándulásról fogok mesélni nektek, amin a DÖK-ös diákok kaptak ajándékként. 
   Az eleje nem volt túl izgalmas, sokat buszoztunk. De már a buszon szereztem két barátot. Amikor odaértünk, felmentünk egy dombra, ahol volt egy kilátó. A dombra lépcsőn mentünk fel, összesen 126 lépcsőfokot tettünk meg. Lementünk, és indultunk is a Balatonpartra. Voltak kisebb előadások, amikre nagyon kellett figyelni, mert benne voltak a totóban. Elmentünk egy elhagyott régi templomhoz, majd felgyalogoltunk a várhoz. A vár udvarán lehetett vásárolni és körülnézni. Felmentünk a várba. Ott volt rengeteg makett, és megnéztük egy kis gépben a vár történetét. Szóltak, hogy kész az ebéd, aminek nagyon örültünk. Kenyérlángos volt bodzaszörppel. Miután megebédeltünk, jött a totó, négyen voltunk a csapatban. Nekünk nem sikerült túl jól. Elindultunk visszafelé.
Keszthelyen megálltunk a Tesconál, és fél órát vártunk ott. Kettő tanító néni bement, utána kiosztották a csokit, amit a totón nyertünk.
   Ti voltatok már Szigligeten? Milyen volt?

cim-1024x576.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://peterfyrkak.blog.hu/api/trackback/id/tr5916724382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása