HTML

Péterfyrkák

Friss topikok

Címkék

Tóth Réka Anikó könyvajánlója - Leiner Laura: Akkor szakítsunk

2022.12.16. 17:51 Péterfy

   Nagyon tetszett korábban is könyv az írónőtől, így örömmel vettem kezembe ezt a kötetet is.  
   Az egyrészes könyv 17-18 évesekről szól, akik karácsonykor szakítanak, és szilveszterkor újra összejönnek, míg legjobb barátaik szétmennek. Lia a főszereplő, barátját Norbinak hívják. A legjobb barátaik Eszti és Csabi, akik azért mennek szét, mert Eszti megcsalta Csabit, Lia és Norbi pedig a továbbtanuláson vesztek össze. Liának van egy Szilveszter nevű bátyja (röviden Szilkó), aki nem szeret emberek közé menni, főleg szilveszterkor, és filozófia szakra jár. Az egész kötet mindössze egy-két nap eseményeit írja le, és mindegyiket a szilveszterhez kötik. Kiderült, hogy Norbinak randija van a buliban, ahová meghívták őket, így Lia összekapja magát, és beszervezi maga mellé Miklóst, Szilkó egyik ismerősét. A srác persze nem olyan volt, mint ahogy Lia elképzeli, de féltékennyé akarta tenni
Norbit, így játssza szerepét. A bulihoz rossz címet adnak meg, így járnak egy másik házibuliban, kocsmában, utcabuliban és még egy privát céges buliban is.
   Én nagyon szeretem Leiner Laura könyveit. Főként azoknak az olvasóknak ajánlanám, akik szeretik az izgalmas, romantikus történeteket, amik napjainkban játszódnak, mai fiatalokkal, mai környezetben.

15731674_711287532372399_1672938229_n.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://peterfyrkak.blog.hu/api/trackback/id/tr2218003816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása