HTML

Péterfyrkák

Friss topikok

Címkék

Vincze Kevin: A Forma-1-es világbajnokság 2023-as idénye

2023.02.12. 16:33 Péterfy

   Végre van valami Forma-1-es tartalom az autóbemutatóknak köszönhetően. Sajnos új csapat idén biztos nem lesz, de új versenyzőből három is. Én már alig várom, hogy vajon hogyan fognak teljesíteni.
   Sargeant elég nagy hátrányból indul, hiszen a Williams nem a valaha volt legerősebb konstrukciók közé. Az igaz, hogy De Vries és Piastri sem a legjobb autóban ülnek. De van egy régi új versenyzőnk is, Nico Hülkenberg személyében. Ő már nagyon régóta nem versenyzett, hiszen nagyon sokáig az Aston Martin teszt pilótájaként tevékenykedett. Felőle elég sok kétségem van. Mondjuk ő már tényleg megérdemelne egy dobogót, ugyanis neki van a legtöbb futama dobogó nélkül. És jöhet a kérdés: ki lesz a világbajnok? Szerintem egyértelműen Verstappen és a Red Bull. Az előző évet is ledominálták, és ez idén sem lesz másképp. Beszéljünk még az én kedvenc csapatomról. Ez a McLaren. Ugye ebbe az istállóba jön Piastri aki elég ígéretes pilóta. Lando Norris is az alakulatnál van aki szerintem ebben az évben megszerzi első futamgyőzelmét. Voltak csapatváltások is, Vettel visszavonult helyére az Aston Martin -ba, Fernando Alonzó ment, Gasly pedig ment az Alpinba.
   Remélem, ti is legalább annyira várjátok az új szezont, mint én.
schermata-2019-10-20-alle-13_43_30_30.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://peterfyrkak.blog.hu/api/trackback/id/tr4618047616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása