HTML

Péterfyrkák

Friss topikok

Címkék

Tóth Csilla Emese könyvajánlója - A 39 kulcs

2023.02.26. 20:05 Péterfy

   A 39 kulcs egy könyvsorozat, amelynek első 11 része jelent meg magyarul. Legfrissebb olvasmányélményemet osztom meg veletek.

   A két főszereplő a 14 éves Amy és 11 éves öccse, Dan. A szüleik még kiskorukban meghaltak, így az egyik nagynénjüknél lettek elhelyezve. Egy nevelőnő, a fiatal Nelly foglalkozott velük. A gyerekek a Cahill család tagjai, akik világszerte híresek és gazdagok. Amikor szeretett nagymamájuk meghal, a család különböző ágait összehívják, és választási lehetőséget ajánlanak nekik. Vagy kapnak egymillió dollárt, és elsétálnak vele, vagy részt vesznek egy versenyben a 39 kulcsért. A küldetés veszélyes, de aki vállalja, annak fel kell gyújtania a csekket. A kulcsok egy titokhoz vezetnek, ami a győztest a világ leghatalmasabb, legbefolyásosabb emberévé teszi. A két gyerek az első kulcsot és a küldetést választja, ezzel életük legnagyobb kalandja kezdődik. Az út során Nelly, a nevelőnőjük lesz a segítségükre. Beutazzák a világot, és rengeteg titkot tudnak meg a családról és szüleik haláláról.                                     

   Nekem nagyon tetszett, ha kíváncsi vagy az első könyvre és a további részekre, olvasd el!     

c57fc21fd9edc1fe2c1f1db4c4fca2aa.jpg 

                                                                                                                                      

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://peterfyrkak.blog.hu/api/trackback/id/tr8018059002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása