HTML

Péterfyrkák

Friss topikok

Címkék

Tóth Réka Anikó könyvajánlója - Erdős Zsuzsanna: Vedd már észre!

2023.02.26. 21:17 Péterfy

   Leiner Laura után Erdős Zsuzsanna a kedvenc írónőm. A Vedd már észre! egy úgynevezett ellenpontos könyv. A két főszereplő szempontjával a könyv egyik borítójáról a másikra fordításával ismerkedhetünk meg. Így meglátjuk, hogy ugyanazokat a történéseket mennyire másképp látja egy fiú és egy lány. 

   Niki 16 éves múlt, a szüleivel Győrből Budapestre költöznek. Előtte elutaznak a Dunántúlra egy wellness szállodába, ahol találkozik egy nagyon helyes fiúval. Sajnos még a nevét sem sikerül megtudnia, és azt gondolja, sosem találkoznak újra. Azonban az új iskolájában kiderül, hogy osztálytársak lettek. Végig kísérhetjük az első szerelemmel járó vívódásokat, kétségeket, majd a könyv megfordításával Soma szemszögéből is.
   A könyvnek van folytatása, amiben a fiatalok további problémákkal szembesülnek. A kötetet a romantikus lelkű olvasóknak ajánlom!

27411.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://peterfyrkak.blog.hu/api/trackback/id/tr1318059032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása