HTML

Péterfyrkák

Friss topikok

Címkék

Jankovics Dalma: Kölcsönvett levegő

2023.03.15. 16:35 Péterfy

   2023.03.08-án az iskolánkból minden 6. és 7. osztályból hat-hat tanulót kért fel Ildikó néni, hogy közösen vegyünk részt a programon a Kőrösi iskolában.
   Az 1. program: egy autónál voltunk, és egy férfi beszélt a levegő szennyeződéséről, aztán bementünk az autóba, és mesélt az autóban található műszerekről, hogy hogyan szűrik a levegőt, és hogyan is vizsgálják. A 2. program: egy fiatal lány és egy fiú megmérték a különböző helyek szennyezettségét, megnéztük az udvart, az aulát, a tornatermet és az öltözőt. A legtisztább az udvar volt, a legkoszosabb az öltöző volt, mert közvetlenül előtte használták. A 3. program: két csoportba kellett ülni (nálunk egy fiús és egy lányos csapat volt), és egy tisztasági témában kellett fogalmakat gyűjteni. A 4. program: egy előadás volt, a címe: "Ha vannak vízművek, akkor vannak levegőművek is?". Nos a válasz elég egyszerű, igen, mi volnánk azok.
   Nagyon jó élmény volt, örülök, hogy részt vehettem, sok érdekességet tudtam meg. Ti mit tesztek a levegő tisztaságáért? 
legszennyezes_2-t.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://peterfyrkak.blog.hu/api/trackback/id/tr10018072590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása