HTML

Péterfyrkák

Friss topikok

Címkék

Szabó Izabella filmajánlója - Mágikus állatok iskolája 2.

2023.04.02. 15:29 Péterfy

   Ezen a héten kedden ellátogattunk az iskolával moziba, a Mágikus állatok iskolája 2. című filmet nézte az 5-6. évfolyam. Az osztályommal már nagyon vártuk ezt a napot.

   A film arról szól, hogy az előző részben megismert Mágikus Állatkereskedés újra felbukkan, és újabb két embert ajándékoz meg egy-egy életre szóló baráttal. Annalénát egy kaméleonnal, Jót pedig egy pingvinnel. Az osztály egy színdarabbal készül, amit az igazgató át akar írni. Megszavazzák, hogy titokban azt tanulják meg, amit ők készítettek. Mielőtt a darab bemutatója elkezdődött volna, bezárták a dirit az irodájába, hogy ne szerezzen tudomást a változtatásokról. Sikeres műsor lett belőle.

   Nekem nagyon tetszett a történet. Örülök, hogy kaptunk ilyen lehetőséget az iskolától. A filmet állatbarátoknak ajánlom.

magikus-allatok-iskolaja-rejtelyes-godrok-original-205750.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://peterfyrkak.blog.hu/api/trackback/id/tr6918092098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása