HTML

Péterfyrkák

Friss topikok

Címkék

Tóth Réka Anikó filmajánlója - Pancho, a milliomos kutya

2023.04.25. 13:34 Péterfy

   Egyik hétvégén unatkoztunk a húgommal, és filmet akartunk nézni. Ő találta ki, hogy ez az alkotás legyen, mert az egyik osztálytársa ajánlotta.
    A film egy milliomos kutyáról szól, aki nem tudja rendesen megvédeni a saját házát és vagyonát, ezért az Alberto nevű titkára ki akarja képezni. Nemsokára üzletemberek jönnek Pancho-hoz, hogy meggyőzzék az "ártatlan" programjukról. Alberto előtte figyelmeztette a kutyát, hogy csak a pénzt kell nekik, ezért elutasítja. Este el akarják rabolni Pancho-t, ezért a titkára megszökteti, és ő száll szembe a gonoszokkal. Egy fára akadva leesik a kutyáról a nyomkövetős nyakörv, így Alberto elveszti a nyomokat. Miközben keresi, Pancho-t megtalálják és menhelyre viszik. Sokan örökbe fogadják, de olyan rossz, hogy mindig visszakerül. Végül egy olyan család fogadja be, ahol jól érzi magát, ezért ott marad. A férfi megküzd végleg a gonosszal, és Pancho-t megtarthatja Pablo, a legutolsó gazdája.
    Nagyon tetszett a film, minden kutyabarát nézőnek ajánlom!

152486_1.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://peterfyrkak.blog.hu/api/trackback/id/tr7018110318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása