HTML

Péterfyrkák

Friss topikok

Címkék

Márton Zalán: Atlétika és mezei futóverseny

2023.05.04. 20:52 Péterfy

   Idén tavasszal két sportversenyen is szerepeltem, ahol szép eredményeket sikerült elérnünk.

   Márciusban városunkban került megrendezésre a mezei futóverseny megyei döntője, ahol csapatban első helyezést értünk el, így kijutottunk az országos megmérettetésre. Azonban a tavaszi szünet előtt egy félresikerült rúgás következtében megrepedt a lábam. Ez viszont nem gátolt meg abban, hogy részt vegyek az országos versenyen. Ott sajnos nem értünk el kiemelkedő eredményt. Az országos döntő után egy nappal már elkezdődött a körzeti atlétika verseny, ahol viszont csapatban első helyen végeztünk. Egyéni versenyt a körzeti döntőn nem rendeztek sajnos a kedvezőtlen időjárási körülmények miatt. A megyein csapatban negyedik helyezést értünk el, sajnos húsz ponttal lecsúsztunk a dobogóról. A megyein az esős idő ellenére már megrendezték az egyéni versenyt, ahol 4x100 méteres váltóban harmadikak, 4x1000-es váltóban pedig első helyezést értünk el.

   Az országos versenyen sajnos nem tudok részt venni, mert a Határtalanul! program keretein belül az évfolyamommal Felvidéken leszünk abban az időszakban. Sajnálom, hogy ki kell hagynom a versenyt, de a kirándulást is várom. Ezúton szeretném megköszönni pedagógusainknak a versenyekre való felkészítést!

fb_img_1683225454440.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://peterfyrkak.blog.hu/api/trackback/id/tr6418116998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása