HTML

Péterfyrkák

Friss topikok

Címkék

Szabó Izabella filmajánlója - A karácsonyi mentőakció

2023.11.27. 17:46 Péterfy

   Közelegnek az ünnepek, ezért szeretnék megosztani egy izgalmas karácsonyi filmet a blog olvasóival. Címe: A karácsonyi mentőakció. Különlegessége, hogy a Mikulás piros helyett zöld ruhában jár.
   Az alkotás arról szól, hogy karácsony előtt az egyik manó megbetegszik, és az összes többit is megfertőzi. A Mikulás elindul C-vitaminért, de a szánja meghibásodik, így Párizsban ér földet. Bemegy egy gyógyszertárba, de ráhívják a rendőrséget. Börtönbe kerül, ám varászereje segítségével könnyedén kiszabadul. Leszáll egy háztetőn, az ottlakók nem akarják elhinni neki, hogy ő az igazi Mikulás, de végül segítenek neki a küldetésében. A család egyik tagja bűvész, elviszi a varázsputtonyt az egyik előadására, és kipotyognak belőle a vitaminok. Akkor veszik észre, mikor már visszaértek Lappföldre. Szerencsére találnak még egy szemet, és a manók megmenekülnek.
   Nekem ez a kedvenc karácsonyi filmem. Esti mozizáshoz remek választás az ünnepi időszakban.

a-karacsony-mentoakcio--107299.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://peterfyrkak.blog.hu/api/trackback/id/tr6818268553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása