HTML

Péterfyrkák

Friss topikok

Címkék

Farkas Fanni sorozatajánlója - Tornász akadémia: Utolsó lehetőség

2023.12.01. 14:09 Péterfy

   A Netflix oldalát böngészve témáját illetően egy hozzám nagyon közel álló alkotásra bukkantam. A főhőse Kyra Berry, akit a szülei hatéves kora óta tornásznak neveltek, és azóta ez lett a legfontosabb dolog az életében.

   A lány kijutott és megnyerte a junior állami bajnokságot, csodás módon, hiszen nem volt profi edzője. A verseny alatt azonban sajnos komoly sérülés érte a térdét. Ennek ellenére kapott egy három hónapos ösztöndíjat a Coriga tornász akadémiára, így jutott ki a távoli Ausztráliába. Ez volt a második és egyben az utolsó lehetősége. Sok cselszövés, ármány kísérte a tornászok életét. Egy alkalommal ellopták a főhősnő gyakorlatát, így egy teljesen új gyakorlatot kellett kidolgoznia. Volt, hogy abba akarta hagyni az egészet, de a tornásztársak és a lány szülei meggyőzték a maradásról. A bonyodalmak ellenére végül Kyra lett a legjobb junior tornász. 

   Azért szeretem nagyon ezt a sorozatot, mert személyes kötődésem van a tornászvilághoz. Mindenkinek ajánlom, aki versenyszerűen sportol, szeret mozogni, vagy csak érdekli egy izgalmas alkotás a sport témakörében.

tornasz-akademia-utolso-lehetoseg-1_-evad-netflix.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://peterfyrkak.blog.hu/api/trackback/id/tr9418271429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása