HTML

Péterfyrkák

Friss topikok

Címkék

Szabó Izabella - Farkas Fanni: Mikulás napja iskolánkban

2023.12.07. 19:26 Péterfy

   December 6-án, Szent Miklós napján iskolánk színjátszó szakköre műsorral készült az alsó tagozatosok számára, amiben mi is részt vettünk.
   4-8. évfolyamig járunk a foglalkozásra. Jakab Andi néni, a szakkör vezetője már hetekkel ezelőtt kiosztotta a szerepeket, hogy minél előbb elkezdhessük a próbákat. Néhány nappal később már a forgatókönyvek nélkül is tudtunk próbálni. Andi néni megrendelte a manós harisnyákat és a sapkákat, a jelmez többi részét pedig mindenki magának szerezte be. Néhány nappal később már jelmezekkel és díszlettel próbáltunk. Fontos szerepet játszottak a raklap padok és a különféle játékok. December 4-én a nagycsoportos óvodásoknak és szüleiknek is előadtuk az Ovisuli rendezvényünkön.
   Mi nagyon élveztük a próbákat és az élesben szereplést egyaránt, és reméljük, hogy a nézőinknek is tetszett. Az óvodások körében nagy népszerűségnek örvendett a hóesést szimbolizáló szerpentin dobálás. Ezúton is köszönjük Jakab Andi néninek a felkészítést!

received_888408859337493_1.jpeg

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://peterfyrkak.blog.hu/api/trackback/id/tr2018276053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása