HTML

Péterfyrkák

Friss topikok

Címkék

Szabó Izabella: Így telt a téli szünetem

2024.01.13. 14:58 Péterfy

    A téli szünet december 22-től január 7-ig tartott. Majdnem három hét volt, bár számomra így is hamar elröpült.
  A legtöbb időt a nagymamámnál töltöttem, így volt ez szenteste is. Délután meglátogattuk a másik nagymamámat, este pedig társasoztunk és megnéztük a Reszkessetek, betörők! első részét. Másnap az unokatestvéremék átjöttek hozzánk vacsorára. Az ő ajándékuk az volt, hogy szerdán elvittek mindenkit moziba, ahol megnéztük a Kívánság című filmet. Mikor hazamentünk, otthon is egy szép nagy feldíszített karácsonyfa várt. Sok szép ajándékot kaptunk a kistestvéremmel: én a Végtelen történet című könyvet, karácsonyi mintás pizsamát, fürdősót, zsebpénzt és egy Jumanji nevű társasjátékot. A testvérem egy könyvet, tele tündérmesékkel és sok-sok édességet. Gyorsan teltek a napok, hamarosan elérkezett a szilveszter is. Kimentünk a Csónakázó-tóra tűzijátékozni, de felborult, így a nap megmentője a csillagszóró lett. Az este folyamán társasoztunk, filmeztünk, és éjfélkor koccintottunk gyerekpezsgővel. A szünet vége előtt azért a tanulásra is fordítottam időt. A legnagyobb ajándék az volt, hogy a felújítás után hazaköltözhettünk.
   Öröm volt a családdal, rokonokkal sok időt együtt tölteni. Remélem, a jövő évi szünet is ilyen jól sikerül majd. Azért az iskolát is vártam, főként a barátok miatt. 

teli-szunet.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://peterfyrkak.blog.hu/api/trackback/id/tr5018301889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása