HTML

Péterfyrkák

Friss topikok

Címkék

Farkas Fanni: Karácsonyi vásár Varasdon

2024.01.14. 21:32 Péterfy

      A téli szünet első napján Horvátországba utaztunk a családommal meglátogatni a varasdi karácsonyi vásárt. Három fő helyszínen lehetett megtekinteni a vásárt.
   Elsőként egy olyan helyen voltunk, ahol árusok voltak, mellettük gyönyörű dísz és karácsonyfa. Az én kedvencem az embernagyságú karácsonyfadísz volt, amibe bele lehetett menni, hatalmas fénysorokból rakták ki. A második helyen a korcsolyapályát és a hófánkot néztük meg. Mindkettőt kipróbáltuk, a hófánk gyorsabb volt, mint amilyennek első ránézésre tűnt. A korcsolyázás sem okozott nehézséget, hiszen görkorcsolyázni is is tudok. Végül az egyik legizgalmasabb helyre érkeztünk, a Mikulás-házhoz, ahol találkoztunk a Mikulással, a feleségével és segítőikkel. Mindegyik figura embernagyságú volt: a grincs, a mézeskalács is. A kisebbeknek tartottak kézműves foglalkozásokat is a helyszínen.
   Nagyon nagy élmény volt a varasdi kirándulás az adventi időszakban. Az egész olyan volt, mintha egy mesevilágból ugrott volna ki.  Remek családi program, ajánlom kicsiknek és nagyoknak egyaránt.
received_1077535427035314.jpeg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://peterfyrkak.blog.hu/api/trackback/id/tr2618302803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása