HTML

Péterfyrkák

Friss topikok

Címkék

Szabó Izabella filmajánlója - Gyerekjáték

2024.02.25. 14:56 Péterfy

   Legújabb filmélményem a Walt Disney gyártású Gyerekjáték (The glame plan) című alkotás, amely teljesen magával ragadott, ezért szeretném megosztani a blog olvasóival.
   A történet középpontjában Joe Kingmen, az amerikai focista áll. Hosszú évek után derül ki, hogy van egy hétéves kislánya, és ettől a pillanattól kezdve ütemesen megváltozik az élete. Mindenhova, még az edzéseire is magával viszi, beíratja egy balettiskolába. Az egyik bemutatón szerepet is vállal, az előadásra természetesen az egész focicsapat is elmegy. A bemutató végére mindenki teljesen elérzékenyül. Sok közös kalandban van részük, a megpróbáltatos ellenére a történet boldogan zárul.
   A filmet azoknak ajánlom, akik szeretik a vígjátékokat, kedvelik Dwayne Johnsont (becenevén: a Szikla), illetve az amerikai foci kedvelőinek is.

gameplan_feature.png

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://peterfyrkak.blog.hu/api/trackback/id/tr5818339017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása