HTML

Péterfyrkák

Friss topikok

Címkék

Farkas Fanni: Nyári bakancslistám

2024.05.13. 15:27 Péterfy

   A bakancslistán azok a vágyaink szerepelnek, amelyeket még azelőtt át szeretnénk élni, mielőtt véget ér földi életünk, mielőtt "feldobnánk a bakancsot". Magyarországon nem számít régi mondásnak, a 2007-ben megjelent  Bakancslista című film kapcsán került a köztudatba. A filmben két, egymástól teljesen különböző ember egy kórházi szobában elhatározza, hogy hátralevő idejükben végrehajtják mindazt, amiről álmodoztak.

   A nyár és a több szabadidő közeledtével én is kedvet kaptam ilyen listát készíteni, Pinteresten láttam hozzá egy nagyon jó inspirációt. A listában piknikezés, vízibomba csata, karaoke party, kollázs készítés, pizsi party, saját tánc ötlete és extra tornaelemek megtanulása is szerepel.

   A barátnőim és én is nagyon várjuk az idei nyarat, hiszen minél több élménnyel szeretnénk megtölteni. Már csak pár hét, és elkezdhetjük kipipálni a listát. :) Már nagyon várjuk!

naplo06.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://peterfyrkak.blog.hu/api/trackback/id/tr9518403605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása