HTML

Péterfyrkák

Friss topikok

Címkék

Szabó Izabella: Gyermeknap iskolánkban

2024.05.26. 08:53 Péterfy

   Magyarországon 1931 óta ünneplik a gyermeknapot. Kezdetben gyermekhétnek hívták, viszont 1950 óta már csak egy napig tart, és május utolsó vasárnapján tartják. Iskolánkban is megrendezésre került a DÖK szervezésében ez az ünnep május 23-án, csütörtökön. 

   A tanulók különféle bel- és kültéri programokon vehettek részt. Osztályommal, a 6.a-val először a tornateremben felállított ugrálóvárat próbáltuk ki. A napunk élő csocsóval folytatódott, ahol belebújhattunk a bábuk szerepébe, majd amíg nem kerültünk sorra a gokartoknál, addig az udvaron elhelyezett fajátékoknák próbálhattuk ki magunkat. Természetesen a csillámtetkó sem maradhatott el.
   Nekem nagyon tetszett az összes játék, de leginkább a csocsó- és a csúszdaverseny lett a kedvencem. Ezúton is köszönjük a DÖK-nek a szervezést. Remélem, jövőre is hasonló programokkal megrendezése kerül.

fb_img_1716706183236.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://peterfyrkak.blog.hu/api/trackback/id/tr1418413689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása