HTML

Péterfyrkák

Friss topikok

Címkék

Színházban voltunk..

2012.11.18. 19:20 Péterfy

November 6-án és 7-én színházban voltunk. A Nils Holgersson csodálatos utazása a vadludakkal című előadást néztük meg a HSMK színháztermében.A Fogi Színház zenés mesejátéka Selma Lagerlöf azonos című regényéből készült.

Vélemények az előadásról:

Megérkeztünk a színházba, majd kellett egy kicsit várnunk a kezdésre. aztán lekapcsolták a lámpát és elkezdődött a mese.A díszletben voltak fák, madarak. A hörcsög szereplő nagyon aranyos volt, mindig enni akart valamit.Nils Holgersson mindig valami csínyt talált ki, de a mese végére megjavult.Nagyon jó és vicces volt!

Oros Alina 3.a

A történet arról szólt, hogy Nils Holgersson rosszul bánt az állatokkal.Egy törpe kicsivé változtatta, csak akkor lehet újra nagy, ha többé nem bántja őket.

Bedike Márk 4.a


 A törpe visszaváltoztatta Nils Holgerssont.Nagyon jó volt!

Bálint Marcell 4.a

 Nils volt a főszereplő, és volt egy lúdja. Elrepültek Lappföldre.Nekem az a rész tetszett a legjobban, amikor Nils elfogta a törpét.

Zadravecz Máté 3.a

Nekem a Pocok volt a kedvenc szereplőm. Nils igen csintalan volt! A vetített háttér igen szép és élethű volt, amin a vadlibák repültek. Az előadás egy órás volt, sokat énekeltek és táncoltak.  Nagyon tetszett a színház!

Papp Vivien 3.b

Nagyon jó volt az előadás, sok vicces és érdekes dolog volt benne.

Tóth Afrodité 3.b

Nils Holgerssont láttuk a színházban.Nagyon tetszett mindenkinek. Jókat nevettünk a kis hörcsögön.Ő mindig enni akart, és amikor elrepültek, csak a hasát fogta.Nekem ő tetszett a legjobban.

Kotnyek Gabriella 3.b

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://peterfyrkak.blog.hu/api/trackback/id/tr1004913308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása