HTML

Péterfyrkák

Friss topikok

Címkék

Öltözz pirosba!

2013.02.24. 20:52 Péterfy

2013.február 15-én a rákos gyerekeknek adományt gyűjtöttünk, csekélyke 200 Ft-ot. Azért volt különleges ez a nap, mert a legtöbb gyerek piros ruhába öltözött. Erről egy fénykép is készült: a tornateremben néhány osztály összegyűlt, és egy szív alakot formáltak. Remélem, hogy sok-sok pénz gyűlt össze a gyerekek számára.

Lendvai Kristóf 4.b

Pénteken az egész iskola pirosba öltözött, hogy támogassuk a most épülő hospice-házat Pécsen.Ezért 200Ft-ot hoztunk és tettünk egy piros dobozba.Az aulában Anita néni elmondta, hogy mi ennek az akciónak a lényege, majd egy közös képen egy szív alakot formáltunk, a közepén egy emberi alakot készítettünk. Reméljük, hogy az akció jól sikerült!

Oros Alina 3.a

 Én is részt vettem abban az akcióban, amikor pirosba öltöztünk és pénzt gyűjtöttünk, hogy a rákos gyerekekkel maradhassanak az  anyukájuk. Remélem eljut hozzájuk, és boldogok.

Sánta Fanni 3.b

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://peterfyrkak.blog.hu/api/trackback/id/tr155102305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása