HTML

Péterfyrkák

Friss topikok

Címkék

Nagy Zsombor:Jön az őszi szünet!

2018.10.25. 19:39 Péterfy

Sok gyerek a nyári szünet végeztével máris az őszi szünetet várja. Köztük én is nagyon várom már.

   Az ősz, is mint minden évszak tartogat számunkra szép élményeket. Szeretem látni a fák lombjának színesedését, és élvezem a lehulló falevelek látványát. Nagyon szeretek az avarban sétálgatni. Remélem, hogy az őszi szünetben nem lesz rossz idő, mivel szeretnénk kirándulni is. A szünetben a kiránduláson és az otthoni ücsörgésen kívül sok mindent lehet csinálni: mogyorót szedni, majd megtörni, biciklizni a szabadban, sétálni a falevelek között. Még gesztenyét is szedhetünk. Az iskolában régebben rajzórákon az volt a feladat, hogy gyűjtsünk szép őszi faleveleket, és azokat ragasszuk fel egy lapra, úgy, hogy valamilyen képet formáljon. Mi ősszel leginkább a Csónakázó – tavi erdőt szoktuk látogatni. De ha már elmegyünk oda, a tavat és a környékét is megnézzük. Ha jó lesz az időjárás, valószínűleg a Balatonra is kimegyünk körbetekinteni. Meglátogatjuk a ˝balatoni mamáékat˝, kimegyünk a villához, megetetjük Winstont, a balatoni macskát, megnézzük a kertet.

   Nagyon remélem, hogy tényleg jó idő lesz a jövő héten, és mindenkinek kellemesen telik majd a szünete. És ha megvolt az őszi szünet, várhatjuk is a télit!

osz_2.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://peterfyrkak.blog.hu/api/trackback/id/tr2614322357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása