HTML

Péterfyrkák

Friss topikok

Címkék

Pimmer Nikolett: A házikedvenceim

2021.01.24. 18:22 Péterfy

A házikedvenceim

     A kisállataim nagyon aranyosak, egy kutyám és egy macskám van. A szüleimet elég sokáig kellett kérlelni, de apa végül kötélnek állt, és sikerült anyát is meggyőznöm.

      A cicám neve Mirmur, fekete-fehér tarka. Ahol fekete a szőre, a világosban kivehető egy kis barnás árnyalat is benne. Ami nagyon tetszik rajta, hogy a bal hátsó lábán egy szív alakú folt figyelhető meg. Még csak fél éve van nálunk, de nagyon egymáshoz nőttünk. Van róla egy nagyon vicces képem, amin a fülecskéje hátra van hajolva, megmutatom nektek. Amikor nyávog, olyan mintha azt mondaná, hogy „nem”.

     A kiskutyám neve Picur. Fehér, göndör bundája, hatalmas fülei vannak, mindig boldog, és imád mindenkit. Aki egy kicsit is megsimogatja, azt egy életre a szívébe zárja. Ha másik kutyával foglalkozunk, rögtön odamegy, és elkezd minket lökdösni, a kis féltékeny.

       Remélem tetszett a leírás, és jó napotok lesz! Nagyon ajánlom, hogy tartsatok házikedvencet, egy életre való társ.

unnamed_1_1.jpg

unnamed_3.jpg

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://peterfyrkak.blog.hu/api/trackback/id/tr1716401808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása