HTML

Péterfyrkák

Friss topikok

Címkék

Nagy Zsombor: Megérkezett a tavasz

2021.03.07. 09:03 Péterfy

   Minden év elején nagyon várom a tavaszt, hiszen január-februárban már nincs annyira télies idő, a sok eső és hideg miatt nem igazán lehet a szabadban lenni, illetve abban az időszakban nincsenek ünnepek se nagyon.

   Viszont a tavasz beköszöntével jön a jó idő, kevesebb lesz az eső, melegebb lesz az idő, sokkal többet lehet a szabadban tevékenykedni. Télen leginkább csak otthon ülnek az emberek, szóval a jó idő beköszöntével mindenkinek jól esik egy kis mozgás a szabad ég alatt. Ebben az időszakban van a húsvét is, amit minden családban megünnepelnek, meghívják a család távolabbi tagjait is. Viszont  - akárcsak tavaly -, erre idén sem lesz igazán lehetőség a vírus miatt. Ettől függetlenül még lehet élvezni az ünnepet szűk családi körben is. Az iskolások már nagyon várják a tavaszi szünetet, akárcsak én. 1 hétnél valószínűleg nem lesz hosszabb, de ez alatt az idő alatt is ki lehet pihenni magunkat. Sok helyre tervezek menni ebben az évszakban, nem csak a szünetben. Budapestre, Szombathelyre és Sopronba szeretnék eljutni főként. A jó időnek hála a Balatonra is többször és hosszabb időre tudok majd kimenni, aminek nagyon örülök, hiszen oda szeretek a legjobban utazni. Így a balatoni macskámat, Winstont is többször láthatom majd, többet tudok majd fotózni, illetve segíteni a nyaraló körüli munkákban.

   Nekem a nyár után ez a kedvenc évszakom, mivel ebben az időszakban lesz újra hosszú idő után szép az időjárás, illetve itt már az iskolából sincs vissza olyan sok, lehet érezni a nyár közeledtét. Remélem, ez a tavasz is olyan jól fog telni, mint a tavalyi.hello-spring-vector-background.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://peterfyrkak.blog.hu/api/trackback/id/tr516452814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása