HTML

Péterfyrkák

Friss topikok

Címkék

Jankovics Dalma könyvajánlója - Így neveld a kutyád!

2022.03.27. 20:26 Péterfy

   A mai napon egy könyvajánlóval szeretnék kedveskedni nektek, melyet a Halis István Városi Könyvtárból kölcsönöztem ki, ahol sokszor megfordulok.

   Ezt a könyvet főként azoknak ajánlom, akiknek van kutyájuk, vagy szeretnének a közeljövőben. Már a könyv borítójának is megakadt a szemem: egy lányt ábrázol sokféle kutyával. Sok tanáccsal ellát a könyv, mint például, hogyha egy kutyát sétáltatóval találkozol, és megsimogatnád a kutyáját, akkor mit kell tenned. Néhány híres kutya története is szerepel. Egy egész fejezetet szentel annak, hogyan gondoskodj a kutyádról. Ötleteket is ad a névválasztáshoz. Személyes kedvenceim: Lekvár, Rubin, középső névnek: Játékos, Szundi és Ugri, harmadik névnek: Pamacs, Mancsos, Izgága és Vakkantós. Egy személyiségtesztet is kitölthetünk, amely segít kiválasztani a számunkra megfelelő kutyafajtát. Nekem az újfundlandi kutyát ajánlotta. A könyv végén filmajánlót olvashatunk.

   Sok sikert kívánok a gazdiknak és leendő gazdiknak!

2691712_3.jpeg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://peterfyrkak.blog.hu/api/trackback/id/tr8317790944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása