HTML

Péterfyrkák

Friss topikok

Címkék

Tóth Csilla Emese filmajánlója - Legendás állatok és megfigyelésük

2022.12.16. 18:06 Péterfy

   A történet a Harry Potter előtt játszódik sok-sok évvel. A varázstalan, egyszerű emberek mellett létező különleges, varázsvilágba enged betekintést.

   A főszereplője Göthe Salamander (Götheként vagy Mr.
Salamanderként szólítják). Rajta kívül vannak mások is (Pl.: Tina, Queenie, Jacob, Credence, Grindelwald, Grace). Arról szól, hogy Göthe bőröndjéből kiszöknek a varázslények és azokat kell begyűjteniük. Közben kiderül, hogy a rengeteg felfordulást nem azok okozzák, hanem más, és ő is segítségre szorul. A végén sikerül minden, de Credence eltűnik. Ezután Göthe, mielőtt visszamegy az otthonába, ad viharmadárnak egy üvegcsét, amiben feledés bájital van. Jacob is kimegy, mert ő is egy sima, normális ember, aki csak véletlenül tudta meg a titkokat.
   Nekem nagyon tetszett, de előtte a forgatókönyvet is elolvastam. Ajánlom mindenkinek, aki szerette a Harry Pottert, illetve a kitalált történeteket természetfeletti lényekkel. 

maxresdefault_1.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://peterfyrkak.blog.hu/api/trackback/id/tr8318003832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása