HTML

Péterfyrkák

Friss topikok

Címkék

Tóth Réka Anikó: Farsangi bál az iskolában

2023.02.21. 17:17 Péterfy

   Bár már hetedik osztályba járok, ez volt az első hagyományos, közösségi felsős farsangi bál, amin részt vehettem. Sajnos az előző években a vírus miatt csak osztályszinten lehetett tartani.                                                                                       

   Fél ötkor kezdődött az esemény, de mi már négytől az iskolában voltunk a húgom miatt. Anyukám SZM-szülő, ezért vállalta, hogy segít a farsangon. A ruhatárat választotta, ezért sokat jártunk oda a barátnőmmel. A barátnőm macskának, én pedig Wednesday-nek öltöztem. A karakter a jelenleg futó legnépszerűbb sorozat főhősnője. Már a buli elején megvoltak a táncok és a felvonulás. Összesen négy osztály készült tánccal. Volt sok ötletes jelmez, például PEZ-cukor, hűtő, nasi automata. A felvonulás után lehetett táncolni, tombolát venni és a büfében vásárolni. Közben volt egy kalapfoglaló játék, melynek során a kalapot át kellett tenni a mellettünk álló fejére. Először egy kalappal játszottunk, majd jött kettő, végül három. Olyan volt a játék, mint a székfoglaló, csak kalappal. Ezek után jöhetett a tombola. A testvéremmel sajnos nem nyertünk semmit. Akik táncot adtak elő, tortát kaptak, a jelmezes felvonulóknak pedig egy-egy tábla csoki volt a jutalma.

   Nagyon jól éreztem magam, köszönjük a DÖK-nek a szervezést!

jeux-enfants-carnaval-416x277.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://peterfyrkak.blog.hu/api/trackback/id/tr418055096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása