HTML

Péterfyrkák

Friss topikok

Címkék

Farkas Fanni: Idei táncesemények

2023.10.23. 20:21 Péterfy

   Az idei évem is mozgalmas lesz az egyesületnél. December elején a tavalyi koreográfiák újra színpadra kerülnek a PASSION DANCE versenyén. Tavaly muffinok, idén "táborozók" leszünk. A ruhák is sokkal összetettebbek lesznek, mivel egy strandos éjszakai rész is szerepet kap.
   A Magyar Látványtánc Sportszövetségnél megrendezett kvalifikációs verseny áprilisban lesz. Előtte megrendezésre kerül egy gálánk, ahol az új koreográfiákat tekinthetik meg a családtagok, barátok és persze minden érdeklődő. Minden héten háromszor járok edzésre. Úgy érzem, a SZKES-nél eltöltött hét évem alatt a tánc tudományából nagyon sok mindent elsajátítottam, de természetesen mindig van hova fejlődni. A tornában is elég jól haladok, az idei célom az arábel (kéz nélküli cigánykerék) megtanulása. 
   Természetesen ha valaki sportol, meg kell tanulnia beosztani az idejét, hogy a tanulásra is jusson elég idő. Ezúton szeretném felhívni mindenki figyelmét a rendszeres testmozgás fontosságára! A sport ugyanis feltölt, megtanít a kitartásra és a türelemre, és nem utolsósorban egészségesebbé teszi szervezetünket. 
fb_img_1698084367550.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://peterfyrkak.blog.hu/api/trackback/id/tr3118241497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása