HTML

Péterfyrkák

Friss topikok

Címkék

Farkas Fanni: Halloween party a Péterfyben

2023.10.29. 16:37 Péterfy

   Október 26-án, csütörtök a DÖK és az SZM megrendezte immár második alkalommal az iskola Halloween partyját. A tavalyi jó hangulatból kiindulva már nagyon vártuk a barátnőimmel ezt a napot. Hetekkel korábban kitaláltuk, hogy milyen ruhát öltünk magunkra. 
   Iza barátnőmmel halott menyasszonynak öltöztünk. Fekete ruhát viseltünk, egy fehér vérfoltos fátyol takarta arcunk. A hajam be lett fonva. Mivel a barátnőm diákönkormányzatos, így segített az előkészületekben. Idén is sok program színesítette az eseményt: cukorevés a fáról, "undi doboz", ügyességi feladatok cukorkáért. Zsíros kenyeret lilahagymával, Halloween jellegű süteményeket, illetve szörpöt is lehetett vásárolni, amelyet a szülők biztosítottak.
   Amellett, hogy a program még inkább összekovácsolta a péterfys közösséget, jót mókáztak kicsik és nagyok egyaránt. Köszönjük a szervezést, bízunk benne, hogy jövőre is megrendezésre kerül!
20231026_170904.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://peterfyrkak.blog.hu/api/trackback/id/tr1018245887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása