HTML

Péterfyrkák

Friss topikok

Címkék

Szabó Izabella: Halloween az iskolában

2023.10.29. 16:12 Péterfy

   Október 26-án, csütörtökön Halloween buli került megrendezésre a Szülői Munkaközösség szervezésében az iskola udvarán 16-18 óráig. A diákönkormányzatos tanulók is segítettek az előkészületekben és a díszítésben.
   Négy óra előtt elmentem a barátnőmékhez, ahol felvettük a jelmezünket, és együtt érkeztünk az iskolához. Fannival mi halott menyasszonynak öltöztünk, de nagyon sokféle jelmezbe bújtak a diáktársak: volt aki apácának, valaki ördögnek öltözött, de láttunk múmiát, boszorkányt, farkasembert is, sokan pedig "véres" arcfestéssel igyekeztek megteremteni a halloweeni hangulatot. A sok izgalmas program mellett még sütivásár is volt, ahol rengeteg gusztusos és alkalomhoz illő sütemény közül lehetett választani: többek között sütőtökös muffin, véres ujj formájú falatok és pókhálós linzer. Tavaly almákat lógattak le a fákról, idén viszont pillecukrokat fűztek cérnára, és azokat kellett megenni úgy, hogy kézzel nem érhettünk hozzájuk. Bátorságpróba is volt, ahol több vödörbe is úgy kellett belenyúlni, hogy nem tudtuk, mi van bennük. Ügyességi feladatokat is próbálhattunk: az egyiknél söprűvel kellett az akadályokon végigvezetni a labdát, a másiknál le kellett dönteni egy konzervdobozokból épített piramist. Minden kör végén kaptunk egy cukorkát. A barátnőimmel segítettünk újraépíteni a piramist, és cukrot osztogatni.
   Nekem idén is nagyon tetszett az esemény, remélem, hasonló programokkal jövőre is megrendezésre kerül. Ezúton szeretném diáktársaim nevében megköszönni a Szülői Munkaközösségnek és a DÖK-nek a szervezést!

20231026_170904.jpg

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://peterfyrkak.blog.hu/api/trackback/id/tr9818245871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása