HTML

Péterfyrkák

Friss topikok

Címkék

Tóth Réka Anikó: Pályaválasztási kiállítás a Kanizsa Arénában

2023.11.07. 20:59 Péterfy

 Október 25-én iskolánk nyolcadik osztályos tanulói izgalmas továbbtanulási programon vettek részt: SZAKMAVÁR kiállítás került megrendezésre a végzősök számára a Kanizsa Arénában.
   Az iskolából közösen indultunk az évfolyammal. Érkezésünkkor kaptunk egy kvízt, amit érdemes volt kitölteni, illetve begyűjteni a pecséteket a különböző állomásokon, hiszen értékes nyereményeket fognak kisorsolni jövőre a kitöltők között. A megnyitó után szétszéledt a csapat, egyénileg fedeztük fel a középiskolák bemutatóit, kóstolóit, játékos feladatait. Dalma barátnőmmel a Cserháti iskola szabadulószobáját próbáltuk ki elsőként. A feladatokat sikerült megoldanunk, így hamar "szabadultunk". Ezt követően egy DM-es kvízt töltöttük ki, így választhattunk ajándékot. A barátnőmmel kóstoltunk koktélt, frissen sütött palacsintát, kaptunk Viltekes bögrét, díszítettünk mézeskalácsot... rengeteg érdekes program volt, valaki a VR szemüveget is kipróbálta, más bábut "élesztett újjá" vagy játékbabát pelenkázott. 
   Amellett, hogy nagyon izgalmas program volt, érdemes volt ellátogatnunk, hiszen nyolcadikosként gondolnunk kell a jövőnkre. Aki eddig bizonytalan volt a továbbtanulásban, innen ötletet nyerhetett, a bemutatón túl lehetőségünk volt a középiskolák tanulóitól is kérdeznünk. Köszönjük a lehetőséget!

received_4378850118920548.jpeg

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://peterfyrkak.blog.hu/api/trackback/id/tr7218253527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása