HTML

Péterfyrkák

Friss topikok

Címkék

Szabó Izabella: Kedvenc társasjátékom, a Jumanji

2024.01.21. 17:42 Péterfy

   Ebben a fogalmazásomban a Jumanji elnevezésű társasjátékomról írok, amit a nagymamámtól kaptam karácsonyra. A Jumanji egy könnyen tanulható társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő 20 - 45 perc. A társas elsősorban gyerekeknek készült, akár már 5 éves kortól is játszható. A játékot a Jumanji-filmek ihlették.
  Mikor először elolvastam a játékszabályt, nagyon bonyolultnak tűnt, de az első kör után már könnyebben megértettem. Az a lényege, hogy miután léptünk a bábuval, húzni kell egy kártyát. A kártya egyik oldalán van egy rejtvény, aminek a lehetséges válaszai meg vannak adva a játékszabály hátoldalán. Ha a játékos nem találja el, akkor a három életből elveszít egyet, de ha eltalálja akkor a kártya másik oldalán lévő feladványt teljesíteni kell. rossz megoldás esetén szintén elveszít egy életet, ha sikerül előre léphet egyet. Mikor valakinek elfogynak az életei, akkor vagy mindenki veszít, vagy valaki átruház rá egyet a sajátjaiból. Ha valaki beér a célba, és kimondja, hogy Jumanji mindenki nyer.
   Tele van interaktív feladatokkal, ezért is lett a kedvencem. Elsősorban azoknak ajánlom, akik próbára akarják tenni ügyességüket, és természetesen azoknak is, akik szeretik a Jumanji-filmeket.

20240121_145051.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://peterfyrkak.blog.hu/api/trackback/id/tr6318308211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása