HTML

Péterfyrkák

Friss topikok

Címkék

Szabó Izabella: Kirándulás a tavaszi szünetben Keszthelyen

2024.04.14. 20:42 Péterfy

   A tavaszi szünet utolsó napján, április 7-én vasárnap elutaztunk a családommal Keszthelyre.
   11 órakor megebédeltünk, hogy elérjük a fél 1-es buszt. Körülbelül egy óra alatt el is értük úticélunkat. Először három kör erejéig felültünk az óriáskerékre, ami 50 méter magas és egyszerre 180 fő befogadására képes. A magasból beláttuk az egész partot, pontosabban a hajókat, a strandot, a mólót, sőt még a Keszthely-feliratot is, amivel később fotózkodtunk. Az óriáskerék mellett egy ugrálóvár állt, amit a kishúgom ki is próbált. Sétáltunk a szigetfürdőn és a strandon is. A nyárfa virágzása a havazásra emlékeztetett minket. A napot fagyizással zártuk.
   Egy szuper egynapos kirándulás és családi program lett belőle. Keszthely városát ajánlom mindenkinek, aki szereti a Balatont, és kirándulna egy kellemeset városunkhoz közel.

keszthely-varosi-strand-balaton-part-vizipark-vizi-kozpont-felujitas-csodalatosbalaton.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://peterfyrkak.blog.hu/api/trackback/id/tr5918381057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása