HTML

Péterfyrkák

Friss topikok

Címkék

Farkas Fanni: Honeybeast koncert a Város Napján

2024.05.08. 14:05 Péterfy

   Április utolsó hétvégéjén idén is megrendezésre került városunk születésnapjának három napos rendezvénye. Pénteken fellépésünk volt a táncostársaimmal, illetve részt vettünk Iza barátnőmmel a Honeybeast koncerten is.
   A fellépésre sokat készültünk. A színpad nem volt túl nagy, de összességében jól sikerült a fellépésünk. Mint minden szereplést, ezt is élveztem. Az előadás után nekiálltunk a barátnőmmel készülődni az esti koncertre.  Sminkeltünk, elkészítettük a frizuránkat, illetve csinos ruhába öltöztünk. Szerencsére meleg volt aznap este. Este 7 óra körül felcsendültek az együttes legismertebb számai: A legnagyobb hős, az Egyedül, a Tele a szívem, az Idevaló, a Bódottá, a Védtelen vagy az Így játszom. Volt néhány kevésbé ismert is, de mindegyiket végigtáncoltuk. A koncert után hatalmas élményben volt részünk, sikerült közös fotót készítenünk az együttes énekesnőjével, Tarján Zsófival. Élőben is nagyon szimpatikus, kedves nő, aki szívesen szelfizett velünk.
    Nagyon jól sikerült ez a hétvége, jövőre is mindenképp részt veszünk a rendezvényeken. 
20240427_203238.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://peterfyrkak.blog.hu/api/trackback/id/tr5418399429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása