HTML

Péterfyrkák

Friss topikok

Címkék

Farkas Fanni: Pécsi osztálykirándulás

2024.06.15. 21:03 Péterfy

   Június 10-én az osztályunk ellátogatott Pécs városába. Hét óra magasságában indult a vonatunk, és három óra alatt érkeztünk Baranya vármegye székhelyére.
   Elsőként ellátogattunk Pécs tematikus meseparkjába, a Meseerdőbe, ahol a manók "eszközeit", bútorait tekintettük meg. Majd találkoztunk egy alvó óriással, ahol csináltunk néhány képet. Ezután következett az állatkerti program. Az akváriumot néztük meg először. Ezután egy előadást hallgattunk meg, és felosztottuk az osztályt négy csoportra: két fiú és két lány csoportra. Majd elkezdődött a játékos program. Ki kellett nyoznunk az állatcsempészt. Az első csoport a "rendőrség", a második az "állatvédők", a harmadik a "vevők" - ebbe tartoztunk mi -, illetve az utolsó csapat a "csempészek" voltak. A játék lényege az volt, hogy a csempészek és a vevők előbb érjenek el az adott helyszínre, mint a rendőrök vagy az állatvédők. Kis híján nyertünk, de sajnos a rendőrség csapata észrevett minket. A célhoz feladványok megoldásával lehetett eljutni. Nekem ez a program tetszett a legjobban. A játékot követően megnéztük Pécs főterét, itt kaptunk egy óra szabadidőt. Mi Iza barátnőmmel fagyiztunk, sétáltunk, képeket készítettünk.  
    Sajnos ez a remek nap hamar elmúlt. Pécs városát, illetve a meseerdős programot bátran ajánlom mindenkinek. Ezúton is köszönöm az osztály nevében Feri bácsinak a szervezést!
messenger_creation_1646b15e-51fb-4bea-9040-6c1e0f7cad4e.jpeg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://peterfyrkak.blog.hu/api/trackback/id/tr718428737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása