HTML

Péterfyrkák

Friss topikok

Címkék

Farkas Fanni nyári filmajánlója - Agymanók 2.

2024.06.26. 08:40 Péterfy

   A nyári szünetet mozizással indítottam a családommal, az Agymanók folytatását néztük meg. Az első részben Rajlinak négy érzelem volt a fejében, akkor 12 éves volt. Most azonban minden megváltozott. 
      A főhős 13 éves, kezdödik a kamaszkor, és bejön négy új érzelem: feszkó, irigység, uncsi és ciki. Eddig a derű, azaz a boldogság volt a fő érzelem, most viszont a feszkó. A négy régi érzelmet száműzték a fejhadiszállásról, és oda nagyon nehéz visszajutni. Csak a gondolatfolyón juthatnak el a személyiséggömbhöz. Mikor nehezen eljutnak a fejhadiszállásra, akkor látják, hogy nagy a baj. Feszkó, aki a főnők akart lenni, nagyon elrontotta Rajlit. Derűéknek kellett rendbe hozni, különben nem jutottak volna be az álomjéghoki csapatukba. Végül Feszkó is meglágyult, és bekerültek a csapatba. Feszkót nagyon nehezen lehetett leállítani, de sikerült. 
    A film végén többen is bennmaradtunk a teremben, hogy megtudhassuk Rajli nagy sötét titkát. Megérte a plusz 10 percet. Nekem nagyon tetszett a folytatás, és bízom benne, lesz harmadik rész is. Mindenkinek ajánlom a filmet, aki egy könnyed kikapcsolódásra vágyik, és természetesen az Agymanók rajongóknak!
screenshot_20240623-190731_google.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://peterfyrkak.blog.hu/api/trackback/id/tr1318435403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása