HTML

Péterfyrkák

Friss topikok

Címkék

Horváth Anna: Ilyen lesz a karácsonyom húsz év múlva

2017.01.08. 09:10 Péterfy

Remélem, jó karácsonyom lesz majd felnőtt koromban! A családom és a barátaim körében képzelem el az ünnepeket.

Tanárnő leszek, lesz férjem és egy kislányom, akit Emmának hívnak. Az utolsó tanítási napról ketten bandukolunk hazafelé, közben nagy pelyhekben hull a hó. Miután hazaértünk, elkortyolunk egy bögre forró kakaót, majd nekiállunk vacsorát készíteni.

Karácsony reggelén a kislányom és az édesapja elmennek karácsonyfát választani, én eközben megírom az üdvözlő lapokat a rokonságnak. Délután feldíszítjük a házat, a karácsonyfa a sarokban lenne, roskadozva a sok dísztől. Együtt készítjük el az ünnepi vacsorát. A sütiket cukormázzal díszítjük. Míg Emma lemossa magáról a lisztet és a cukrot, én a fa alá csempészem az ajándékokat. Mikor kinyitja az ajtót boldogság tölti el. Este, mikor már mindenki elfáradt, összebújva, az ágyból néznénk a Reszkessetek betörőket.

Így telne húsz év múlva a legboldogabb karácsony.

karacs.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://peterfyrkak.blog.hu/api/trackback/id/tr9212108537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása