HTML

Péterfyrkák

Friss topikok

Címkék

Ha én lennék az igazgató...

2019.11.07. 15:21 Péterfy

Ha én igazgató lehetnék az iskolában, akkor minden más lenne.Nem íratnék mindenkivel ilyen sok felmérőt, és nem is feleltetnék ennyit.Több szakkört vezetnék be, például balett, hipp-hopp, görkorcsolya szakkört. MIndegyiknek lenne nyári tábora, ami öt napos volna. Kevesebb óránk lenne. Nekünk tavaly volt még 7 óránk is! 15 percesek lennének a szünetek,mert sokszor 50 percesek szoktak lenni az órák. És végül nem tanultatnék meg a gyerekekkel több oldalas tananyagot. Ha én igazgató lennék.

Halász Bianka 5.a

Ha én lennék az igazgató, mindenki padjában hatalmas rendnek kellene lennie. 2. osztálytól tökéletesen tudni kéne a szorzótáblát az egyestől a tízesig. Mindenkinek reggel otthon meg kellene fésülködnie, és ki kellene faragni a ceruzákat. 3 hetes lenne minden héten. Aki szemetet lát valahol, azonnal ki kellene dobni a szemetesbe.Aki egyest kapna a tanárától, az tőlem is kapna még egy egyest! Minden óra 2 óra hosszú lenne. Az osztályokban olyan falióra lenne, ami jól jár, és megy is.

Herczeg Szimonetta 5.a

isk.jpeg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://peterfyrkak.blog.hu/api/trackback/id/tr4515295180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása