HTML

Péterfyrkák

Friss topikok

Címkék

Pimmer Nikolett: Terveim a téli szünetre

2020.12.14. 14:01 Péterfy

   A téli szünetet mindenki nagyon-nagyon várja, hisz a nyári szünet után a második leghosszabb pihenés.  Magában foglalja az egyik legjobb, legboldogabb és legszebb ünnepet: a karácsonyt.

  A terveim a téli szünetre: először is gyorsan végezni a leckékkel, hogy kimehessek az unokatestvéremhez, hiszen imádom vele tölteni az időt. Nagyon szeretek náluk lenni, mert sokat nevetünk, beszélgetünk és a legfontosabb: nagyokat bohóckodunk. Például Halloween ünnepén rémisztő képeket készítettünk, ami nagyon vicces volt. A téli szünetben feldíszítem a fát és az egész házat is. Az ajándékok kicsomagolását már alig várom. Szeretnék egy jót szilveszterezni a családommal az otthonunkban.

Az új évem általában úgy szokott kezdődni, hogy átmegyek a mamához és a barátaimhoz, együtt várjuk, hogy éjfélt üssön az óra. Mindenki egy nagyot koccint. Míg éjfél nem lesz, addig társasjátékozunk. 

    Remélem, nektek is hasonlóan jól fog telni a pihenés!snow-man-hoember-e1574865955808.jpg

 

 




Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://peterfyrkak.blog.hu/api/trackback/id/tr1516338894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása