HTML

Péterfyrkák

Friss topikok

Címkék

Pintér Vanessza: Így szokott telni a téli szünetem

2020.12.19. 11:09 Péterfy

    Tavaly télen nem esett a hó, idén viszont az előrejelzések szerint várható. Nagyon szeretném, ha fehér karácsonyunk lenne, mert akkor beleugorhatok a hóba, építhetek hóembert meg hógolyózhatok is. Készítenék hóangyalt, na meg jégházat.

   A kedvenc téli programom a karácsonyfa díszítés, illetve mézeskalácsot tervezek készíteni titokban, anyu tudta nélkül - cukormázzal. Anya el szokta dugni az ajándékokat, míg alszunk, de rajtam nem foghat ki idén sem. Szoktam egy kis csínyt is elkövetni, a fáról a szaloncukrot meg szoktam dézsmálni, és kitömöm vattával az üres papírzacskót. 

  Sajnos idén a vírus miatt a papa és a mama nem tud meglátogatni minket, de telefonon és online tartani fogom velük a kapcsolatot. 

  Már csak pár nap, és vége az iskolának, nagyon várom, hogy megkezdődjön a pihenés. Kellemes ünnepeket és boldog új évet kívánok mindannyiótoknak! Vigyázzatok magatokra és családtagjaitokra!teliszunet.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://peterfyrkak.blog.hu/api/trackback/id/tr5716350710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása