HTML

Péterfyrkák

Friss topikok

Címkék

Vincze Kevin: Nyári élményeim

2021.09.19. 15:31 Péterfy

   A nyár első hetében sport táborban voltam, ahol az egyik nap elmentünk Zalaszabarba. Erről a napról fogok írni, pontokba szedve a legfontosabb eseményeket.
1. A megérkezés
Letettük a holminkat, aztán rögtön kaptunk egy műanyag órát, ezzel tudtuk használni a csúszdákat. (Mint késöbb kiderült, ez teljesen felesleges volt, mert ha levetted, korlátlanul csúszhattál.)
2. A fánkcsúszda
Egyből a csúszdák felé vettük az irányt. Én itt úgy gondoltam, egyszer élünk, próbáljuk ki a legnagyobbat! (Borzasztó rossz kezdés volt.)
3. A hullámvasút
Ha választani kellene, ez volt az az attrakció, amit a legjobban vártam. Amikor megláttam, kicsit elment a bátorságom.Csak második alkalommal mertem felülni rá. Még először nevettem is, amikor a többiek sikoltottak. Ne feledjétek: a karma mindig visszavág!
image.pngimage.png

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://peterfyrkak.blog.hu/api/trackback/id/tr3216693656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása