HTML

Péterfyrkák

Friss topikok

Címkék

Jankovics Dalma könyvajánlója - Éjszaka az állatertben

2023.01.15. 15:37 Péterfy

   Legújabb olvasmányomat, az Éjszaka az állatkertben című abszolút könyvet ajánlom figyelmetekbe. A könyv szerzője Bojti Anna. Körülbelül a 11-14 éves korosztálynak ajánlott. De mi is az az abszolút könyv?

   A kötetben az olvasó a főszereplő. Te döntöd el, kivel beszélsz, milyen ruhát veszel fel, hova mész. Bármerre haladsz, megtalálod a rejtélyes megoldást. Ez a könyv egy unalmas kedd estén kezdődik. Te egy kislány vagy, van egy kisöcséd, akit Dodónak hívnak. A fiú egy rejtélyes átjárón keresztül eltűnik. Minden állat tud beszélni, a plüssállatok is, szóval a történetben a kandúr cicátok is.

   Ha felkeltettem az érdeklődéseteket, akkor keressetek rá interneten vagy egy könyvesboltban, esetleg a könyvtárban. Az olvasáshoz szórakozást kívánok!

img_20230115_113131.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://peterfyrkak.blog.hu/api/trackback/id/tr8618026772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása