HTML

Péterfyrkák

Friss topikok

Címkék

Taba Jázmin: Az én kis kedvencem, Cirmi

2023.03.11. 14:21 Péterfy

   Az én háziállatom egy nőstény fekete macska, akit Cirmi névre kereszteltünk.
   Nem szokványos módon került hozzánk. Amikor panelból családi házba költöztünk, szegődött hozzánk. Már akkor ott volt, amikor a szüleim először megnézték a házat. Mikor odaköltöztünk, szinte mintha ránk várt volna az udvarunkon lévő fa alatt. Először félénk volt, ezért nem tudtuk megsimogatni. Pár hónap múlva azonban megbátorodott, és elsőként nevelőapukám kezéhez dugta oda a fejecskéjét. Azóta a családban már nagyon szociális, azonban ha vendégek érkeznek, még mindig félénk. Minket viszont nagyon szeret. Egy hosszú, fárasztó nap után mindig fel tud vidítani.
   Nagyon szeretem a kisállatomat, sok boldogságot ad. Ajánlom mindenkinek, hogy tartson házi kedvencet, mert nagyon tud szeretni, igazi társ tud lenni a mindennapokban, és megtanít a felelős állattartásra.
received_579619164193590.jpeg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://peterfyrkak.blog.hu/api/trackback/id/tr4818069540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása